Олег Винник вийшов на сцену “Голосу країни” та довів, що він головний вовк проекту: зал затамував подих

Олег Винник став вперше тренером "Голосу країни". Втім, артист довів, що недарма організатори обрали на це місце саме його.

Вокальний проект “Голос країни” став для Олега Винника справжнім викликом. Він вперше зайняв тренерське крісло та ще минулого року заявив, що має однозначну мету для участі у шоу.

Олег Винник став тренером “Голосу країни”. Фото взято на просторах мережі.

Ще до старту вокального проекту, Олег заявив, що хоче знайти на “Голосі країни” талант, який зможе гідно представляти України.

Кожен тренер представляє свій власний напрям. Олег Винник відповідає за “рок”. Чоловік намагається відбирати собі у команду таких вокалістів, які зможуть презентувати цей нелегкий стиль музики. Втім, співак вважає, що попри такий зухвалий напрям, у його команді представлені дуже щирі українські голоси.

Проте, і сам артист, хоч і новачок на цьому шоу, але кожного разу доводить, що Головний вовк країни – це лише він.

Минулого разу Олег презентував свою роботу з командою.

Помітно, що за свою команду Олег дуже сильно вболівав. Ось, що він заявив перед прямим ефіром на своїй сторінці в Інстаграмі:

“…я не хочу, щоб хтось із моїх учасників вважав “виліт” поразкою. Ви отримали цікавий досвід, вас вже почули і побачили. Тепер тільки вперед!”, – написав вокаліст.

Разом зі своїми підопічними Олег виконав на одній сцені свій легендарний хіт “Вовчиця”. Пісня стала настільки популярною та увійшла у наш побут, що навіть прихильниць Винника почали називати вовчицями.

Олег Винник виконує свій безсмертний хіт. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Пісня вперше зазвучала у квартеті чоловіків та змусила затамувати подих всіх глядачів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.