(Фото) Потап ніжно притулився до українки з найбільшим бюстом: 15-й розмір запаморочив голову реперу

Репер Потап одружився на одній з найбажаніших жінок сучасності. Втім, перед новою учасницею "Ліпсінкбатлу" не встояв.

Репер Потап цього року вирішив змінити амплуа. Чоловік перекваліфікувався на телеведучого. Проявити себе, як шоумену, йому випав шанс на гумористичному шоу “Ліга сміху” та “Ліпсінкбатл” – проект, де зірки роблять пародії на інших знаменитостей. Допомагає йому заряджати глядачів позитивом чарівна Тіна Кароль.

Потап і Тіна Кароль стали ведучими нового проекту. Фото взято на просторах мережі.

У минулому випуску на шоу потрапила українська рекордсменка та володарка найбільшого бюсту Міла Кузнєцова.

Міла Кузнєцова

Вона відвідала шоу, де сфотографувалася з Потапом. Чоловік настільки був вражений від пишної вроди Міли, що навіть опублікував з блогеркою фото в Інстаграм, де раніше з’являлися світлини з Настею або фото робочих моментів.

Що відомо про Мілу Кузнєцову?

Міла – популярна блогерка в Інстаграмі. На її акаунт підписано понад 700 тисяч користувачів. Підкорила дівчина прихильників незвичними формами фігури та своєю харизмою.

Виявляється, що дівчина не робила жодної операції. Все дано природою. Кузнєцова має 15 розмір, який вважається одним з найбільших. До того, як стати популярною в інтернеті, вона працювала помічником адвоката.

Захоплюється блогерка ще й спортом. Попри те, що вона за бодіпозитив (рух за етичне ставлення до тіла, вона підтримує себе у тонусі та піклується про здоров’я.

Подобається її підписникам ще й добрий характер Міли. Вона часто публікує світлини з тваринами та закликає до гарного ставлення до них.

Схожі статті