Танцюрист Олі Полякової поскаржився на зіркового керівника та розповів про неприємні інциденти на роботі

Оля Полякова - жорсткий керівник, який вимагає серйозного ставлення до своєї творчості.

Відомий хореограф, популярний танцюрист Макс Єжов, який працює в шоу-балеті Олі Полякової розповів про непростий характер Суперблондинки. Макс розповів, як же йому працюється у співачки в інтерв’ю журналістам програми “Зірковий шлях”.

Добрий чи злий босс?

Макс зізнався, що за той час, який ін працює з відомою співачкою, вона стала для нього не тільки колегою, а й другом. Коли він потрапив до Олі Полякової, то став невід’ємною частиною її шоу-балету.

Макс Єжов та Оля Полякова

“Вона класна, добра, чуйна, розуміюча і входить в стан!”, – розповідає танцюрист.

Позбавлення зарплатні

Одного разу танцюрист з’явився на корпоратив в нетверезому стані. Оля стала кричати на нього прямо під час зйомок на камеру в прямому ефірі:

Макс Єжов на інтерв’ю.

“Я чую, що ти кажеш, що не пив? Що ти, подивися на себе! Так, значить сьогодні на корпоративі, ти не будеш працювати! Ні, ти будеш працювати, але безкоштовно! “, – заявила Оля танцівнику, який був напідпитку.

Також Макс якось забув костюми і приїхав на корпоратив не зрозумівши, що підводить Олю. Тоді вона залишила його без гонорару. Танцівник не ображається на свого боса:

“Звичайно, це її творчість, вона хоче, щоб все було як цукерка!”, – каже він.

До речі, у Макса Єжова немає ні мами, ні тата, його виховувала бабуся і тітка. Батьки відмовилися від нього після народження. Після того, як Макс потрапив до столиці, через свою довірливість, він потрапляв в неприємні ситуації, фальшиві друзі використовували його, щоб познайомитися з тією чи іншою зіркою. В кінці Максима це загартувало, і він став більш обережно заводити знайомства.

Схожі статті