Знайшлися рідкісні фото доньки Інни Білоконь – мами Сердючки: дівчина підозріло схожа на Андрія Данилка

Вірка Сердючка та її мама - легендарні образи українського шоу-бізнесу. Втім, за цими веселими персонажами стоять реальні люди.

Хто не знає Вірку Сердючку та її маму – певно не жив на просторах СНД. Ці два персонажі буквально перевернули уявлення про український гумор та прославилися на всю Європу. Однозначно до образу Андрія Данилка ставляться з позитивом.

Вірка Сердючка
Вірка Сердючка у стандартному образі. Фото взято на просторах мережі. 

Втім досі особисте життя Андрія Данилка оповито таємницею. Чоловік досі не одружився, а його партнерка по сцені Інна Білоконь, досить тривалий час вважалася обраницею артиста, проте, виявилося, що в жінки є власна родина.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь. Фото взято на просторах мережі. 

Акторка зараз активно веде свій Інстаграм, де і похизувалася, якою красунею виросла її донька. Прихильники намагалися знайти схожість з Андрій, але марно. Данилко тут ні до чого.

Що відомо про родину Інни Білоконь?

Артистка свого часу вийшла заміж за Олега Білоконя. Живе Інна з чоловіком у Полтаві і займаються бізнесом. У них народилася дочка Яна, якій виповнилося 21 рік.

Інна Білоконь щаслива у шлюбі. Фото з її чоловіком взято на просторах мережі.

Своїй доньці жінка присвятила кілька публікацій в Інстаграмі, хоча сама не любить багато розповідати про свою кохану дитину:

Донька виросла справжньою красунею: висока, тендітна, має аристократичні риси обличчя та довге біляве волосся. Родиною Інна Білоконь подорожувала морським узбережжям. Схоже, у дитини акторки буде велике майбутнє:

Відомо, що донька вічної мами Сердючки навчалася у комерційному технікумі. Після навчання дівчина взяла рішення переїхати в іншу країну. Є відомості, що вона поїхала до Польщі.

Схожі статті