Донька всіма улюбленої Лариси Гузеєвої: чому образ творчої дівчини регулярно спотворюють в мережі?

На доньку Гузеєвої щодня виливається велика кількість хейту. Як виправдовують себе люди, які не відчувають симпатії до жінки?

Доньку Лариси Гузеєвої звуть Ольгою, але вдома її ніжно називають Льолею. Не дивлячись на те, що донька зірки російського телебачення веде непублічний образ життя, журналісти і користувачі соціальної мережі Instagram постійно обговорюють зовнішній вигляд дівчини та її вчинки. Більше того на особистій сторінці телеведучої недоброзичливі люди постійно залишають негативні коментарі в адресу її доньки. Але чому?

Зовнішній вигляд

Донька Гузеєвої Льоля.

Через екстра-неординарний вигляд дівчини хейтери постійно підозрюють її в алкоголізмі, хоча офіційного підтвердження цьому немає. Також хвиля негативу піднялася після того, як дівчина розповіла журналістам про те, що могла народитися разом з близнюком, але на жаль, сталося так, що нерозвинений ембріон потрапив до неї в організм, через що дівчину потрібно було оперувати.

Реакція зіркової мами

Більш того, дівчину постійно підозрюють у нетрадиційний орієнтації та просять Ларису  зайнятися вихованням доньки. Сама ж Лариса, звісно, захищає свою дочку і навіть час від часу демонструє неймовірно відточене та майстерне вміння давати відсіч хейтерам.

“Скільки прекрасних справ можна зробити в вихідний: картоплю посмажити, наприклад, чи посолити тюлечку… Теж непогано, правда ж? Але ж ні, злі бабусі ходять по сторінкам відомих людей і проклинають та агітують всіх відписатися, пишуть неприємні речі. І дуже легко ображаються ці бабусі — впадають в нервову істерію, коли їм приходить відповідь”, – написала одного разу Лариса Гузеєва у відповідь на чергову хвилю хейту.

Схожі статті