Екс-холостячка Ксенія Мішина викрала автомобіль Олександра Еллерта і змусила його бігти позаду

Ксенія Мішина вирішила показати, як розважається з обранцем та викрала його машину.

З моменту закінчення зйомок проекту “Холостячки” до його випуску в ефір пройшло аж 3 місяці. Весь цей час закоханим Ксенії та Олександру не можна було ні в якому разі публічно оголошувати про свої стосунки. За словами Мішиної, спочатку це було дуже важко.

Машина, яка розсекретила стосунки учасників проекту

На третій день холостячка взяла у обранця авто, тому що її власне було в ремонті. Вона поїхала, зробила селфі в машині для блогу, а в автомобіліремені безпеки червоні … І все, і все це розлетілося в Інстаграм, всі відразу написали в коментарях “все, це авто Саші, він переможець”.

Вона додала, що згодом пара вже звикла до того, що все потрібно робити окремо. Ксенія з Олександром вирішували, хто в який магазин повинен піти і що купити. Також вони стежили за тим, щоб ніхто не помітив, як вони заходять в один під’їзд, тому йшли додому з певним проміжком часу.

“Ми звикли. Ми навіть зараз можемо йти – я трохи далі від нього, він починає кричати:” Чому ти так далеко? “, – поділилася Ксенія.

Варто додати, що закохані почали жити разом на 3 день після завершення шоу. Тоді Олександр теж зробив пропозицію – з’їхатися.

Викрала машину

Нещодавно Ксенія опублікувала відео. я якому викрала автомобіль Еллерта і змусила коханого бігти за нею позаду.

 

https://www.instagram.com/p/CMt_Ji3H9p0/?igshid=12isqkablzajh

Виявилося, що таким чином пара зробила невеличке промо до розіграшу авто. Так, Олександр Еллерт заявив, що збирається розігрувати свою машину з тими самими червоними ременями і віддасть її одному з своїх підписників. Таким чином, машина, яка розсекретила стосунки майбутнього подружжя можливо опиниться в руках фаната шоу.

Схожі статті