Ірина Білик похизувалася романтичною пропозицією від заможного іноземця: “Бути дружиною шейха цікавіше”

Ірина Білик похизувалася перед фанатами тим, що колись отримала пропозицію від самого шейха.

В Ірини Білик було безліч зручних романів. І всі вони були на руку фанатом, адже кожен обранець ставав натхненням для артистки, яка випускала неймовірні хіти про кохання до своїх обранців.

Шалена новина

Сьогодні виявилося, що співачка та Народна артистка України Ірина Білик мала змогу назавжди  покинути велику сцену і стати дружиною шейха.

Принаймні їй надходила така пропозиція. Однак артистка повідомила, що  без коливань відхилила її. Про це Білик розповіла фанатам на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Романтична пропозиція від шейха

“Одного разу у мене була пропозиція від шейха, залишитися з ним в його країні, але так як через місяць повинен був початися концертний тур по Україні, я з посмішкою відмовилася від його пропозиції. Іноді я думаю, може дружиною шейха бути набагато цікавіше, ніж зіркою сцени?”, – написала  співачка, поцікавившись у підписників, чи правильно вона вчинила.

Фанати у відповідь стали переконувати артистку, що вона безсумнівно правильно зробила і через один писали про золоту клітку та незалежність Ірини, яку вона отримала завдяки кар’єрі.

Нагадуємо, Ірина Білик заміжня за російським режисером азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. Про чоловіка ходять різні чутки: починаючи з його кохання до Людмили Гурченко і закінчуючи його нетрадиційною орієнтацією. Зараз по друже живе в гостьовому шлюбі. 9 грудня 2015 року в них народився син Тебріз, якого народила сурогатна мати. У Білик також є старший син Гліб Оверчук від моделі Андрія Оверчука.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.