Поп-діва Тіна Кароль випадково проговорилася про родинні стосунки з Даном Баланом: закоханих можна вітати?

Тіна Кароль запевняє: не підігріває чутки про їхній роман з Баланом, але вчинки кажуть зовсім інше.

Тіна Кароль та Дан Балан є однією з найзагадковіших та найбажаніших пар українського шоу-бізнесу.

Історія кохання Дана Балана та Тіни Кароль

Незвичайна історія кохання почалася з суддівства в “Голосі країни”, де в дев’ятому сезоні до тренерського складу приєднався молдавський мачо. Чи то так склалися зірки і знаменитості закохалися, а можливо продюсери проекту ідеально прописали сценарій, але від випуску до випуску між Тіною і Даном з’являлося все більше неоднозначних поглядів, флірту та “хімії”.

Роман чи простий флірт?

Незважаючи на настільки очевидні речі, в будь-яких інтерв’ю Тіна і Дан йдуть від відповідей на тему свого роману і тим самим вже змучили фанатів неоднозначністю ситуації. Більш того, Кароль навіть заперечує той факт, до підтримує чутки про їхні стосунки, хоча сама час від часу публікує фанатські роботи у фотошопі, де Тіна постає з Даном на фотографіях, яких ніколи й не було. Свого роду “мрії шанувальників”.

Родина проти родини

З тих самих пір ніяких особливих  новин про відносини пари не було, проте в першому ж випуску розважального шоу “Ліпсінк-батл” у шанувальників з’явилася нова надія. Коли в студії з’явилася пара з “Холостячки” Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, Потап поставив їм запитання про те, їх роман справжній або телевізійний, “як у Дана з Тіною”.

Трохи пізніше репер заявив, що чекає не дочекається, коли ж в шоу буде “батл” Балан та Кароль, на що співачка відповіла:

“Давай родина проти родини”, – сказала Тіна, маючи на увазі свою сім’ю з Даном і сім’ю Потапа з Настею.

Схожі статті