Ектор Хіменес-Браво переключився з Ірини Білик на Лесю Нікітюк: самотній шеф-кухар не такий вже і самотній

Зіркова "тусовка" в Єгипті продовжується, а Ектор переключився з Білик на Нікітюк.

У Єгипті відкрився найбільший п`ятизірковий готель з системою “все включено” в світі – “Rixos Hurghada Makadi Bay”. Компанія Rixos здійснила повну реновацію готелю “Tia Heights Makadi Bay”, який був відкритий ще в 1999 році. Саме там зараз зібралася половина українського бомонду.

Відкриття готелю

Розташований готельний комплекс на березі Червоного моря в Макаді Бей, Хургада. Курорт розташований в затоці і складається з декількох будівель. Його площа становить 255 тис. кв. км. Готель відрізняється віддаленістю від міської суєти Хургади, але при цьому надає повний спектр туристичних послуг європейського рівня.

Ектор Хіменес-Браво

Знаменитий колумбійський кулінар. шеф-кухар, суддя шоу “МастерШеф” та власник багатьох торгових марок в Україні Ектор Хіменес-Браво відпочиває зараз саме там. На особистій сторінці в соціальній мержі Інстаграм він поділився фото, як проводить дозвілля в компанії українських зірок. Зовсім нещодавно Хіменес-Браво опублікував фото з українською телеведучою Лесею Нікітюк. На знімку вони позують на вечірці на тлі диму і рожево-фіолетових променів світла.

“Вчора запалили з Лесею Нікітюк Хургаду”, – підписав світлину шеф Ектор.

Нагадаємо, що нещодавно Ектор Хіменес-Браво опублікував фото з Іриною Білик, яку через відсутність макіяжу не можна було впізнати. До речі, ще раніше, шеф-кухар літав на відпочинок в рідну Колумбію і показав, як проводив там час. Туди він вирушив також, щоб побачитися з мамою. За словами шеф-кухаря, йому було дуже важко прощатися з нею.

Схожі статті