Лідія Таран показала, як після ефіру чергових новин миє підлогу: колегам зірки сподобався благородний жест

Лідія Таран опублікувала світлину, на якій постала у ролі прибиральниці.

Лідія Таран — одна з зірок популярного та можна сказати головного телеканалу України “1+1”. Жінка стала зайняла місце серед улюблених зірок українців та з роками стала черговим обличчям вітчизняної тележурналістики.

Лідія Таран миє підлогу

Нещодавно Лідія Таран опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram цікаву світлину, яка зацікавила не тільки пошановувачів діяльності журналістки, але її колег, які оцінили благородний жест зірки. Білява телеведуча постала на фото з шваброю в руках. Справа в тому, що Лідія мила підлогу в студії “ТСН”, в якій працює. Як то кажуть: праця облагороджує людину.

“Буває, колеги порозкидають свої старі новини по студії, то я за ними мушу прибирати. Бо мої новини люблять, щоб їх заносили в чисту студію. А Хто тут придумає найсмішніший підпис під цією фоткою – отримає від мене подарунок. Ні, не швабру й відро, а щось набагато цікавіше”, – дописала публікацію Таран.

Нагадуємо, що у період різдвяних свят ведуча Лідія Таран разом з донькою Василиною вирушила на відпочинок до Туреччини. Після святкування Різдва 43-річна ведуча влаштувала коротку відпустку до Туреччини, який збігся за часом з локдауном в країні. Незважаючи на те, що ведуча ТСН з 13-річною дочкою Василиною відвідала вкрай мало туристичних визначних пам’яток і багато часу провела в номері, вона все ж захворіла на коронавірус. Після повернення в Україну зірка зробила ПЛР-тест і отримала позитивний результат. Тому про зараження вона розповіла публічно. Про хворобу знаменитість розповіла  в соціальній мережі.

Схожі статті