71-річна Алла Пугачова ефектно махнула ніжкою в кадрі: довела, що має розтяжку не гірше, ніж у Волочкової

Алла Борисівна попри вік тримає себе у формі. Лише подивіться, які розваги вона влаштувала зі своєю маленькою дочкою.

Алла Пугачова розміняла 8-й десяток, втім доводить кожного разу, що вік – це лише умовність. Вона до останніх років виступала на концертах, їздила на гастролі і все це їй вдавалося поєднувати з вихованням новонароджених.

Двійнята Алли Пугачової та Максима Галкіна
Двійнята Алли Пугачової та Максима Галкіна. Фото взято на просторах мережі.

Алла активно бере участь у вихованні своїх малюків. Вона з ними проводить багато часу не тільки граючи, а ще й розвиваючи. Наприклад, з маленьким Гаррі Примадонна займається музикою. Хлопчик має хист та ходить до спеціальної школи. Втім, практикуватися потрібно й вдома. Тому Алла тут – найкращий викладач. Навіть на свою сторінку в Інстаграмі жінка виставила відео з домашніх занять.

Лізі артистка також приділяє багато часу. Прихильники не раз помічали, наскільки дівчинка схожа на свою зіркову матір: маленька має блакитні очі та світле волосся. Це феноменально, адже Алла, через свій вік, не виношувала та не народжувала обох малюків.

Ліза Галкіна та її батьки
Ліза Галкіна та її батьки. Фото взято на просторах мережі.

Втім, часто родина проводить час просто розважаючи один одного. Так, наприклад, Ліза вирішила показати своїм батькам прийоми карате, які піддивилася у телешоу. Цю всю кумедну сцену Максим Галкін вирішив опублікувати на своїй сторінці.

Маленька Ліза спочатку робить мази ногами, а потім демонструє свій шпагат. Вирішила пожартувати і її мама Алла. Жінка також спробувала показати прийом.

Алла показала дитині, як потрібно робити махи у карате. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Максима Галкіна.

Родина дуже посміялася один з одного.

 

Схожі статті