Як виглядає і чим займається єдиний син Михайла Поплавського: чому батько воліє не згадувати свою дитину

Михайло Поплавський створив собі відмінний образ співочого ректора. Втім, мало хто знає, яким є знаменитість у реальному житті.

Михайло Поплавський на публіці – такий собі веселий ректор, який завжди у гарному гуморі та несе своєму слухачу позитив та креатив. Проте, поза сценічним образом, артист має дуже ліричне особисте життя, у якому було все: кохання, розрив та народження дитини.

Михайло Поплавський з другою дружиною та сином. Фото УНІАН.

Героєм цього матеріалу став невідомий син Михайла Михайловича – Олександр.

Чим займається та як виглядає дитина Поплавського?

Хлопець вже давно не юнак, має власну родину. Попри те, що його батько – завідує цілим навчальним закладом та користується шаленою популярністю в Україні, Олександр пішов не стопами родича. Він з головою поринув у бізнес.

Син Михайла Поплавського – Олександр (праворуч). Фото взято на просторах мережі.

Михайло Михайлович не раз зазначав, що його син далекий від шоу-бізнесу. Втім, підприємець з нього вправний. Відомо, що м’ясопереробна компанія “Ятрань” належить саме сину Поплавського. А ще до 2016 року був співвласником ТОВ “Укрконцерт”.

Втім, і цьому успішному підприємцю довелося зазнати горя. Чоловік ще бувши зовсім молодим втрапив в аварію. Після неї довелося перенести ряд операцій та пройти довгий курс реабілітації.

А що на любовному фронті у сина Поплавського?

Відомо, що Олександр – одружений.

Михайло Поплавський на весіллі у сина. Фото взято на просторах мережі.

Кохану Олександра звати Аліна. Вона прихильниця конкурсів краси. Навіть сама брала участь. У 2019 дівчина представила Україну на конкурсі краси в США. Проте, успіх на сцені не завадив їй подарувати Олександру сина.

 

Схожі статті