Хто оточує Святослава Вакарчука: все, що відомо про дружину та дітей співака — біографія, фото, цікаві факти

Міцна родина талановитого артиста надихає його на творчому шляху.

Святослав Вакарчук – знаменитий український співак і музикант. Чоловікові вдалося прославитися ще в далекі 90-ті, відразу ж після того, як він заснував рок-колектив «Океан Ельзи». За час існування групи Вакарчук написав не один успішний альбом, а в 2014 році організував масштабний концерт на честь 20-ої річниці групи.

Родина музиканта

Будучи ще студентом, Вакарчук познайомився з Лялею Фонарьовою, яка запаморочила йому голову. Між молодими людьми промайнула іскра, яка переросла в серйозні стосунки. Коли у них закрутився роман, у дівчини вже була донька від першого шлюбу з відомим перукарем-стилістом Володимиром Тарасюком.

Вакарчук з Лялею та падчеркою

Протягом 15 років Ляля та Святослав жили в цивільному шлюбі, а в 2015 нарешті таки офіційно стали чоловіком і дружиною. Переїхавши до Києва, Ляля стала повноцінним членом команди колективу “Океан Ельзи”. Вона підбирала костюми для виступів і відповідала за імідж учасників групи. Незважаючи на те, що вони весь час перебували під прицілами об’єктивів, особисте життя Вакарчука є закритою темою. На різні питання, що стосуються сім’ї, чоловік відповідає просто:

“У мене є любляча жінка і я радий цьому”

За більш ніж два десятки років Діана стала для Святослава практично рідною донькою. Дівчина навчалася в Києві в гімназії та університеті імені Тараса Шевченка, а 13 грудня 2018 року закінчила Ноттингемський університет в Британії і отримала диплом магістра. Вартість навчання на факультеті на магістратурі для іноземних студентів, на якому навчалася Діана, становить 14,5 тисяч фунтів стерлінгів на рік.

Схожі статті