Колишня дружина Віктора Павліка нагадала співаку, яким був його покійний син: “Готовий був піти на війну”

Родина Віктора Павліка пережила справжню трагедію: від онкохвороби помер його молодший син. Екс-дружина співака нагадала, яким був хлопець.

Для батьків немає нічого страшнішого аніж пережити своїх дітей. Особливо буває гірко, коли ті йдуть з життя молодими та не за власної волі. Така історія трапилася з Павлом Павліком – молодшим сином відомого співака.

Віктор Павлік, який втратив онкохворого сина, присвятив йому зворушливе відео
Віктор Павлік втратив онкохворого сина. Фото взято на просторах мережі. 

Сам артист не раз заявляв, що дуже часто буває на могилі у своєї дитини, проте ніколи не розповсюджує інформацію про померлого сина у соціальних мережах. Втім, екс-дружина Лариса, з якою Віктор розлучився напередодні трагедії, не може стримувати свого горя та емоцій.

Нещодавно жінка опублікувала коротенький спогад та показала архівне фото юного Павла. Пані Созаєва розповіла, яким був характер хлопця та чим він захоплювався.

“Він вірив в країну, був патріотом, готовий був йти на війну … Ніхто не міг повірити, що такий спокійний, вихований і ніжний хлопець вибере таку жорстку професію”, – розповіла безутішна матір.

Лариса розповіла про характер сина. Скріншот взято з Фейсбук-сторінки жінки.

Крім цього, виявилося, що хлопець дуже захоплювався історією та навіть хотів бути журналістом. Втім, для себе він обрав кар’єру військового. До речі, хвороба йому так і не дала займатися улюбленою справою. Від пухлини німіли ноги і йому важко було рухатися.

Щасливе подружжя: Віктор, Лариса та ще зовсім маленький Павло, якого не стало у живих минулого року. Фото взято на просторах мережі. 

У 2020 році родина взяла рішення припинити лікування хімією. Павло пояснював, що не шкодує про це. Влітку того ж року його і не стало…

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.