Джамала розсекретила найбільшу суму гонорару, який платили за її виступ: шалені гроші, які не снилися Кароль

Виявляється Джамала отримувала за свій виступ неймовірні гроші. Нарешті спіачка назвала таємничі цифри.

Джамала – українська кримськотатарська співачка, народна артистка України, яка виконує пісні в жанрах джаз, соул, фанк, фолк, поп та електро, а також бере участь в оперних постановках і шоу.

Гонорари після перемоги на Євробаченні

Джамала розповіла, що після перемоги на музичному конкурсі “Євробачення 2016” за одну її пісню могли заплатити 50 тисяч євро. Але як зазначила артистка, з часом це “трохи стихло”, і гонорари знизилися. Також зірка української естради повідомила, що одного разу один з її приватних концертів замовила всього одна родина і за це вона отримала велику суму. Такими подробицями Джамала поділилася в програмі “33 за 3”.

Джамала на Євробаченні.

Нагадуємо, що раніше Джамала зі сльозами на очах розповіла, що її дідусь дуже пишався нею, коли вона перемогла на конкурсі “Євробачення” в 2016 році з піснею “1944”. Композицію артистка присвятила депортації кримських татар з півострова.

Гонорар на Євробаченні

З мільйонного гонорару за виступ на Євробаченні Джамала отримала лише 360 тисяч гривень. Решту грошей було витрачено на оплату роботи танцюристів, на костюми, графіку і необхідні для шоу деталі.

“Після обговорення всіх номерів зі Стюартом Барлоу ми прийшли до наступного: пісня “1944” була зроблена в новій версії з оркестром, хореографією за участю 8 танцівниць, костюмами для них (70 тисяч гривень), костюмом для Джамали (70 тисяч гривень) і адаптацією графіки під нові можливості сцени (трохи більше 100 тисяч гривень) “, – пояснив Тарнопольський, який продюсував співачку.

Крім того, він додав, що на виступ Джамали на Євробаченні-2017 року з піснею “Заманили” було витрачено: на графіку – понад 100 тисяч гривень, на костюм Джамали – 80 тисяч гривень.

Схожі статті