У родині телеведучої Оксани Марченко поповнення: новоспечена бабуся розсекретила стать та ім’я малюка

Оксана Марченко вже сфотографувалася з онуком!

Сьогодні Оксана Марченко повідомила в соціальній мережі, що в неї народився онук!

Деталі

На особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Інстаграм зявилася публікація з фото, на якому новоспечена бабуся постала з онуком Віктором. Батьки хлопчика Богдан та Катерина назвали сина у честь Віктора Медведчука.

Зірка з радістб приймає привітання від фанатів та насолоджується зовсім новою для неї роллю. І роль бабусі Оксані дуже личить.

Нагадуємо, що на початку жовтня старший син телеведучої “Х-Фактора” від першого шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем одружився. Обраницею 23-річного Богдана стала 22-річна дівчина на ім’я Катя – модель, фотограф і візажист в одній особі. Зі свекрухою вона знаходиться в хороших відносинах. Невістка Оксани Марченко і Віктора Медведчука перестала з’являтися на публіці з чоловіком відразу ж після весілля і тепер зрозуміло чому.

Незважаючи на карантин, торжество з нагоди одруження було пишним. Григорій Решетник був ведучим, не обійшлося без пісень Олега Винника, Світлани Лободи, Макса Барських та Вєрки Сердючки, які розважали кілька десятків гостей. Варто відзначити, що Катерина є активним користувачем соціальних мереж. При цьому єдина публікація з Богданом в її Instagram була зроблена на наступний день після гучної весілля. З тих самих пір в профілі дівчини ні разу не з’явилося нове фото з чоловіком. Це наштовхувало багатьох користувачів мережі на думку про те, що в шлюбі не все так безхмарно.

Бажаємо малюкові міцного здоров`я та безкінечного щастя!

Схожі статті