Співаючий ректор Михайло Поплавський поділився сумною новиною: через що артист ледве не втратив сина?

Михайло Поплавський відверто розповів про трагедію, яка сталася з його сином.

Співаючий ректор Київського університету культури Михайло Поплавський в свої 73 роки активно розвиває особистісторінки в соціальних мережах Instagram і TikTok. Шанувальники звикли його бачити усміхненим, веселим, завжди в компанії молоденьких студенток. Багато хто почав “хейтити” харизматичного артиста, але далеко не всі знають, які втрати йому довелося перенести на протязі всього свого життя.

Родина та втрати

Михайло Поплавський є третьою дитиною в родині. За збігом важких життєвих обставин у народного артиста України померли обидва брати. Справа в тому, що у батьків Михайла народився перший син, який помер. Потім народився другий син, який був теж слабким, і помер ще в дитинстві.

Трагедія, що сталася з сином Поплавського

У співаючого ректора Михайла Поплавського є єдиний син – Олександр. Він не пішов по стопах батька і не став його протеже на українській сцені. Навпаки, Олександр з головою поринув у побудову власного бізнесу. Він є бізнесменом та керує власним рестораном, а допомагає йому молода дружина Аліна. Пара виховує сина.

Олександр Поплавський з дружиною та Катериною Осадчею.

Артистові важко згадувати, але одного разу він ледве не втратив єдиного спадкоємця. Олександр потрапив в масштабну та серйозну аварію в Одесі. На високій швидкості він влетів в стовп. Ця автомобільна катастрофа трапилася ще в 2008 році, але серце ректора досі не на місці, коли він згадує цю жахливу історію. Зараз Михайло Поплавський каже, що він сьогодні їздить на автомобілі без зайвого побоювання.

Варто зазначити, через роки Олександр одружився з моделлю на ім’я Аліна. Вони подарували Михайлу Михайловичу онука Єгора, з яким зараз зоряний ректор проводить дуже багато часу.

Схожі статті