Наталія Могилевська згадала колишній “роман” з Владом Ямою: танці, які досі не дають співачці спокою

Колись цим двом приписували романтичні стосунки, але не він, ні вона досі не підтвердили його. Чи був він насправді?

Відомий український хореограф Влад Яма та популярна співачка Наталя Могилевська в парі танцюють так, що ними захоплюються всі глядачі українського телебачення. За них хворіла вся країна, коли вони були суперниками Шоптенко та Зеленського. Їхнім стосункам приписували романтичний характер.

Ще раз насолодитися дивовижною атмосферою пристрасних танцювальних па двох давніх партнерів запропонувала виконавиця своїм шанувальникам, а заодно поцікавилася, чи пам’ятають вони, де саме проходило свято танцю?

Танці з Владом Ямою

Наталя Могилевська достать несподівано згадала про свої пристрасні танці з Владом Ямою. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Наталя Могилевська опублікувала в розділі сторіз архівні кадри романтичних і пристрасних танців з хореографом Владом Ямою.

Скріншот сторіз Наталі Могилевської.

Кадри справді заворожують та приковують погляд, адже зірки не тільки пластично рухаються в такт музики, одягнені в сяючі костюми, але і вражають своєю акторською грою. Здається, що на сцені розгортається справжня історія кохання і пристрасті. Чи не здається?

Українська співачка запропонувала своїм шанувальникам згадати, що за танець відображений на кадрах, де проходив виступ і скільки часу пішло на підготовку.

Нагадуємо, що тодішня щось Наталі Могилевської в танцювальному проекті кардинально змінила життя артистки, за її словами. Жінка дуже схудла та покращила. А її ніжні стосунки з Владом Ямою обговорювалися повсюду. Не дивлячись на те, що в інтерв’ю обидва заперечували роман, ні телевізійники, ні прості глядачі їм  не вірять.

Схожі статті