Як виглядає замок Алли Пугачової та Галкіна? Розкішний інтер’єр не заважає зіркам проживати звичайне життя

Тож як виглядає знаменитий замок, у якому Алла Пугачова виховує разом з Максимом Галкіним спільних дітей?

У 2003 році Алла отримала в подарунок від колишнього зятя Руслана Байсарова – п’ятикімнаину квартиру в Філіпповському провулку, вікна якої виходять на Храм Христа Спасителя. Саме тут Пугачова починала жити разом зі своїм нинішнім чоловіком Максимом Галкіним.

Замок Максима Галкіна

Пара жила тут досить довго, періодично відвідуючи заміський будинок Примадонни на Істрінському водосховищі, який  був куплений в далекому 1991 році. Саме там Пугачова і Галкін жили під час будівництва замку Максима, в якому пара живе на сьогоднішній день.

А з 2011 року Алла Пугачова і Максим Галкін живуть в його розкішному замку в селі Грязь. Знаменитий ведучий і пародист завжди мріяв про власний розкішний палац. Це була його дитяча мрія. Він зізнався, що багато читав історій про доблесних лицарів Середньовіччя і навіть бачив уві сні, яким цей замок повинен бути. Саме за його критеріями і збудували архітектори розкішні хороми в селі з непримітною назвою Бруд.

Фотографія замку Максима Галкіна та Алли Пугачової з висоти.

На будівництво будинку пішло 7 довгих років. У цей період Пугачова і Галкін вже стали жити разом. Зараз маєток займає 3 тисячі квадратних метрів.

Вітальня, яка найчастіше світиться в публікаціях на особистій сторінці Максима Галкіна в соціальній мережі Instagram.

Замок, де зараз проживає зіркова родина, навіть володіє потайними кімнатами і підземними ходами.

Одна з фотографій Примадонни в замку.

І до речі, про повне планування знають одиниці. Крім власників нерухомості – лише архітектори Анатолій Голев і Віра Горліцина, які будували маєток Галкіна.

Інтер’єр маєтку виконаний у класичному стилі.

А сімейні таємниці їм розголошувати строго заборонено. Відомо, що в будинку 6 поверхів, підземний гараж, басейн і сімейний театр зі сценою. Зараз Аллі Борисівні 71 рік, а її вірному супутнику і чоловікові Максиму Галкіну – 44 роки. З чуток, Максиму Галкіну робили комерційну пропозицію по продажу замку за 40 мільйонів доларів, але телеведучий відмовився.

А в 2019 році зіркова пара також придбала сусідню покинуту ділянку з метою приєднання до існуючих 128 соток землі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.