Як виглядає та чим живе невідомий дорослий син Каті Осадчої: 18-річний хлопець змушений ховатися від камер

Поки маленький Івасик світиться в соціальних мережах, про первістка Каті Осадчої майже нічого не відомо.

Незмінна ведуча популярної української програми про секрети та буденне життя зірок “Світське життя” на телеканалі “1+1” вперше вийшла заміж у далекому 2001 роцы, коли їй було всього 18 років. Стільки ж скільки її старшому синові Іллі зараз. Її обранцем  став привабливий бізнесмен, а згодом і депутат Олег Поліщук.

Перший шлюб та перший син

Через рік після весілля Катерина народила первістка, але шлюб швидко зійшов нанівець. І лише через 16 років Катя зважилася на другу дитину, та народила від Юрія Горбунова Івасика.

Фотографії були взяті на просторах мережі.

За словами телеведучої причиною розлучення стало те, що бізнесмен не приділяв достатньо уваги родині. Катя дуже любить свого першого сина, але через те, що телеведуча майже не афішує своїх стосунків з ним, неможливо зрозуміти, як часто вони бачаться та наскільки вони близькі.

Відомості про Іллю Поліщука

Але дещо про хлопця відомо. Наприклад, Ілля захоплюється атлетикою і програмуванням. У вільний час він ходить розважатися з друзями. Досьогодні він вчився в Україні, але скоріш за все вище вищу освіту він отримує за кордоном. Іллю завжди виховував батько, тому що мати була дуже зайнята роботою, а згодом і вихованням його молодшого брата Івана.

Катя та її син Ілля.

Подейкують, що первісток Катерини навідується до мами лише по святам та на вихідних, але офіційного підтвердження цим чуткам не було. Кажуть, що зараз хлопець дуже виріс і перетворився в привабливого чоловіка. Можливо наступної осені, коли хлопцеві виповниться 19, Катерина порадує своїх підписників привітаннями до сина та покаже як він перетворився на статного чоловіка.

Схожі статті