Онука Софії Ротару возз’єдналася зі своїм немолодим обранцем: немаленький капітал і немаленький вік

Легендарна українська співачка, виконавиця хіта "Червона рута" має прекрасну онучку, яка от-от стане нареченою. Подивіться, хто став її претендентом.

Софія Ротару стала зіркою не лише на сцені, а й у своїй родині. Їй віртуозно вдалося поєднати материнство, кар’єру, а ще й виховання онуків. Їх у співачки двоє: красуня Софія та Анатолій Євдокименко.

Софія Ротару і Софія Євдокименко
Софія Ротару і Софія Євдокименко. Фото взято на просторах мережі. 

Дівчина, що виглядає, як супер-модель проживає тривалий час закордоном. Вона для навчання та подальшого життя обрала США, де у зовсім юному віці зустріла свого обранця.

Соня Евдокименко звернула увагу на підприємця, віце-президента з маркетингу компанії Readdle Денис Жданов. Відомо, що бізнесмен входить в рейтинг журналу Forbes “ТОП – 30 підприємців Європи у сфері технологій”.

Пара виглядає дуже гармонійно, попри те, що є велика різниця у віці. Соні – 19 років, а Денису за 30. Обидва проживають у Нью-Йорку. Нещодавно пара опублікувала спільні світлини у сторіз в Інстаграмі.

Соня показала кадри з прогулянки разом з коханим:

Соня Євдокименко показала кадри з прогулянки. Скріншот взято з Інстаграм сторінки.

В свою чергу Денис здивував відео зі спільної фотосесії:

Спільна фотосесія онучки Софії Ротару з обранцем. Скріншот взято з Інстаграм сторінки.

Втім, не всі радіють майбутньому перспективному шлюбу з мільйонером. Бабуся, Софія Ротару, не раз висловлювала занепокоєння. Жінка вважає, що її Соня має спочатку завершити навчання, спланувати подальший розвиток кар’єри, а вже потім думати про особисте життя.

Цікаво, що сама співачка, вийшла заміж за керівника ансамблю “Червона рута”, що не завадило її стрімкій кар’єрі.

 

Схожі статті