Як виглядає невістка Софії Ротару: приваблива жінка, яка завоювала серця шановного сімейства музикантів

Вона єдина жінка в житті сина співачки Руслана та незамінна для Софії Ротару у закуліссі.

Усі згають Світлану Євдокименко, як невістку суперзірки Софіі Ротару. Але люди, які працюють в шоу-бізнесі звикли до неї, як до агента співачки.

Роль невістки Софії Ротару у кар’єрі співачки

Усі в місті знають: якщо потрібна Софія Михайлівна – телефонуйте Світлані. Жінка підхопила справи Ротару одразу після смерті її чоловіка і головної її підтримки.

“З відходом Анатолія Кириловича постало питання подальшого творчого шляху Софії Ротару. Вона тоді не бачила для себе майбутнього. Ми з Русланом якраз шукали своє місце в житті, і один знайомий нам сказав: “Чого вам шукати? Є ж сімейний бізнес, їм займайтеся”.

Невістка та онука Софії Ротару.

І вони зайнялися доволі успішно, адже відбулося друге народження бренду, а багатомільйонна аудиторія Ротару виросла і помолодшала. Світлана взяла на себе зв’язки з громадськістю, менеджерські функції, познайомила Ротару з Лілією Пустовіт і сама виявилася відмінним стилістом. Колеги по-доброму заздрили свекрусі – тому, що її справами займається близька людина. Так родина непомітно стала роботою.

“Софія називає мене mamager. Є таке, звичайно. Але це не професійна деформація, а, як мені здається, допомога … Мій досвід може допомогти їм отримати свій”, – розповіла невістка Ротару.

Як виглядає Світлана зараз

Нещодавно онука Ротару, Софія Євдокименко, опублікувала світлину разом з красунею-мамою показавши світові, як добре виглядає жінка.

Здається, що білявка з роками тільки молодшає та стає кращою, наче вино. Також важко не помітити, як сильно донька та мати схожі між собою.

Схожі статті