Сергій Жигунов з “Моєї прекрасної няні” показав свою нову дружину: 100% близнючка онкохворої Заворотнюк

Телесеріал "Моя прекрасна няня" вже давно не виходить на екрани, втім, прихильники досі люблять і пам'ятають головних героїв. Як склалася їх доля?

Хто не дивився цей телесеріал – той не жив у 2000-х. Тоді на екрани вийшов гумористичний серіал про просту дівчину, яка завдяки своїй харизмі та наполегливості стала нянею у заможної родини.

Моя прекрасна няня
Моя прекрасна няня. Головні герої. Фото взято на просторах мережі.

Головною інтригою всього серіалу стали стосунки головних героїв: няні Віки, яку зіграла Анастасія Заворотнюк та продюсера Максима Шаталіна, якого зіграв Сергій Жигунов. Парою вони були не тільки на екрані. У реальному житті артисти мали стосунки та зустрічалися з 2006 по 2008 рік. Втім, одружитися так і не змогли.

Анастасія зустріла своє справжнє кохання – Петра Чернишова, а Сергій похолостякував рік та одружився вдруге. До речі, другий шлюб Жигунова розпався і лише в цьому році 58-річний чоловік знайшов свою другу половинку.

Нова дружина Сергія Жигунова

Обраницю актора звати Вікторія. Їй 45 років, вона журналістка. Про те, що пара офіційно уклала свої стосунки. Сергій повідомив на сторінці свого Інстаграму.

Як тільки світлини потрапили до мережі, їх почали обговорювати блогери та прихильники. У вродливій жінці побачили схожість з Анастасією Заворотнюк. Поки всі лише тішили себе здогадками, російська блогерка Лєна Міро опублікувала такий допис у своєму телеграм-каналі.

У новій дружині Сергія побачили схожість з Заворотнюк. Скріншот взято з телеграм-каналу блогерки.

Втім сам актор та його обраниця не стали ніяк реагувати та коментувати цей та подібні дописи.

Що ж побажаємо цій парі справжнього сімейного щастя!

Схожі статті