(Фото) Вагітна Марічка Падалко: як знаменитість дізналася новину та якою була перша реакція зірки “плюсів”

Марічка Падалко - справжня теледіва, якій віртуозно вдалося поєднати кар'єру та материнство. Давайте дізнаємося, як відреагувала вона на новину про вагітність.

Марічці Падалко 45 років і вона стала справжньою улюбленицею українців. Ведуча завжди у гарному гуморі та несе своєму глядачу позитив та креатив.

Телеведуча Марічка Падалко
Телеведуча Марічка Падалко. Фото взято на просторах мережі.

Починала юна журналістка з того, що домовилася з національним каналом про пошук та передачу інформації про результати спортивних матчів. Річ у тім, що це сталося наприкінці 1990-х, коли інтернет був справжньою рідкістю і Марічці пощастило мати вихід у глобальну мережу. Далі, завдяки своєму таланту її кар’єра на телебаченні почала стрімко розвиватися.

Жінка одна з небагатьох супермедійних персон, кому вдалося поєднати роботу та материнство.

Прекрасній Марічці Падалко скоро 45
Прекрасній Марічці Падалко вдається знаходити час на виховання дітей. 

Марічка – мама трьох дітей. Ми пригадали, як виглядала жінка, коли була при надії у 2010 році. Архівна світлина дійсно рідкісна. Марічка тоді не вела активно соціальні мережі, а ділилася новинами в ефірах передач свого каналу.

Вагітна Марічка Падалко. Фото взято на просторах мережі.

Тоді жінка розповідала, що новина про те, що вона при надії була для неї справжньою несподіванкою. Дізналася зірка, що скоро буде мамою під час новорічних свят. Марічка тоді вирішила пожартувати з чоловіком і написала йому після УЗД, що у них буде одна дитини, а не двійнята.

Марічка Падалко разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим. Фото взято з простору мережі.

Тоді у 2010 році Марічка Падалко була ведучою програми “Марічкин кінозал”. Вона до декрету продовжувала свою роботу та планувала зробити перерву лише на пару місяців. Після пологів зірка тріумфально повернулася до роботи.

Схожі статті