Влад Яма місяць в Україні, а вже подумує про Америку: країна може залишитися без талановитого хореографа

Влад Яма обожнює Об'єднані Штати і все що з ними пов'язано.

Відомо, що Влад Яма – великий прихильник американської культури. Кожну зиму, коли усі зірки відправляються у теплі краї на Мальдіви або Кариби, Влад разом з родиною відправляється у Флориду. Саме там хореограф почуває себе добре і “як у своїй тарілці”.

Влад Яма та Америка

Не дивлячись на те, що зірка провів з родиною цієї зими майже місяць у США, навіть по поверненню додому він не забуває про улюблену країну. Так, нещодавно хореограф опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram крихітний відеоролик, в якому він крокує по київському супермаркету та розглядає досить нецікаві продуктові позиції.

Якщо навіть сонячна олія нагадує про США, то це все таки про щось каже.

Але щойно Яма побачив сонячну олію, яка продається і за океаном, то згадав Америку, про що й розповів своїм підписникам. З такою любов’ю до цієї держави, мабуть є всі шанси, що Влад таки іммігрує туди.

Секретики від Лілії

Також Влад не забув запросити підписників на сторінку своєї дружини Лілії, яка вирішила розповісти про їхні особисті стосунки. Так, дружина-красуня розповіла, що їй не подобається в чоловікові та які фішки у них є у шлюбі.

З публікації стало відомо, що Лілія дуже не любить, коли Влад недоуває, що вона йому каже. Але сама, після того як задасть питання, може зробити усе, щоб також не почути відповідь на нього. Як і всяка дружина, вона знає як зрозуміти, що чоловікові сподобалася страва, яку вона приготувала і не забула розповісти про ритуали перед сном. Таким чином шанувальники хореографа дізналися про його шлюбне життя набагато більше.

Схожі статті