Хто оточує Ектора Хіменеса-Браво та що відомо про батьків і друзів судді МастерШеф: біографія, фото, факти

Зірка - відомий холостяк, але це не означає, що він самотній!

Якщо одні зірки ховають за сімома замками своє романтичне життя, то Ектор Хіменес-Браво –  все з точністю до навпаки. Він ніколи не приховує від прихильників своїх обраниць, але взагалі нічого не розповідає про свою родину.

Родина

Всім добре відомо, що Ектор виріс у колумбійський родині. Завдяки своїй матері він став кулінаром, а завдяки батькові заробив травми. Чоловік мало того, що жив на декілька родин, він ще й знущався над сином та неабияк зруйнував його психологічний стан, коли актор був підлітком. Та згодом чоловік пішов з родини назавжди, після того як витратив всі гроші дружини на лікування.

Чи є в Хіменеса-Браво брати та сестри достовірно невідомо, але ссилаючись на фотографії, які регулярно публікує Ектор на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, можна припустити, що в нього є рідні брат та сестра, які постійно присутні на сімейних фотографіях поруч з матір’ю шеф-кухаря.

Друзі

У шоу-бізнесі Ектор багато з ким спілкується, але друзями він навряд міг би їх назвати. Сторінка знаменитості заповнена людьми, які нікому невідомі та певно займають місце у серці кухаря.

“Багато друзів від мене віддалилися. Правда, не через заздрість, а через те, що я просто не можу викроїти в своєму графіку час, щоб провести з ними вечір або хоча б кілька годин. Сім’я – не заздрить, а навпаки – надихає на нові звершення”, – розповідає Ектор.

Робота на телебаченні – це не гламурні тусовки, дорогі автомобілі і найкраща їжа. Це кропітка праця, яка забирає багато сил і часу.

Що ж стосується вільного часу, то у кухаря його не багато, а коли він є, то Ектор займається спортом, малюванням, майструє і щось або просто розважається.

Схожі статті