|
30.03.2021 17:47

Скандальна балерина Анастасія Волочкова зізналася, що ледь не померла: “Я написала листа у якості заповіту”

Відомо, що у шлюбі з Ігорем Вдовіним у Анастасії Волочкової народилася донька Аріадна. Та зараз виявилося, що дітей було двоє, просто другого спадкоємця Анастасія не захотіла народжувати, так як на той час їхні відносини з чоловіком дали тріщину.

Перервана вагітність

Анастасія Волочкова з колишнім чоловіком.

Коли відома балерина дізналася, що вагітна Аріадні було 5 років. Анастасія навіть не думала — знала що зробить аборт. Її колишній чоловік повністю підтримав її рішення. Вона добре розуміла, що дитина чоловікові не потрібна. За словами прими, сама операція по перериванню вагітності пройшла дуже важко — зірка втратила багато крові.

“Після операції я ледве на померла. Я мамі написала записку, що в мене там залишилися гроші, писала заповіт. Мама дзвонила Вдовіну, щоб він забезпечив нормальну палату, а він навіть цього не зробив. Коли закінчилася операція, то мамі сказала, що в мене сильна кровотеча, вони самі знайшли мені гідну палату, коли я прийшла до тями і побачила крапельницю і маму з молитвиником над головою, то мені легше було померти. Так я взяла гріх, але і рятувала душу ненародженої дитини, я не хотіла мук для нього”

Відносини з донькою

Сімейна світлина.

Зараз Волочкова знаходиться в дуже поганих відносинах з колишнім чоловіком, який взяв у неї в борг неймовірну суму грошей. Аріадна живе з ним. Балерина бачиться з дочкою дуже часто, але й з нею у матері були проблеми, адже донька сама захотіла жити з татом. Знаменитості навіть не розповідають, де саме живе бізнесмен з донькою та новою родиною. Якщо він і справді заборгував Анастасії  декількамільйонів, той не дивно, чому приховує своє місцезнаходження.