Леся Нікітюк знову натякнула, що хоче заміж: звернулася до уявної свекрухи та показала кулінарні здібності

Леся Нікітюк не раз натякала, що збирається заміж. Тепер вона навіть собі вигадала свекруху, яка має оцінювати кулінарні таланти ведучої.

Леся Нікітюк – зіркова білявка, який не відомі комплекси чи емоційна скутість. Жінка підкорила всю країну своїми гумором та безпосередністю, але так і не змогла знайти свою другу половинку.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі. 

Нещодавно телеведуча засвітилася у досить відвертому кліпі Насті Каменських “Девочки рулят”, де показала, що 33 роки – не вирок красі та харизмі.

Леся Нікітюк веселиться у новому кліпі Насті Каменських “Девочки рулят”. Скріншот взято з відео NK.

Втім, раніше відома білявка зізнавалася в інтерв’ю Дмитру Гордону про те, що почувається одинокою та мріє про велику родину. Леся розповідала, що для неї нормальним явищем є навіть те, що дитину можна всиновити з дитячого будинку.

Леся Нікітюк в гостях у Дмитра Гордона. Скріншот взято з кадру передачі. 

Тепер у Лесі є вигаданий персонаж – її майбутня свекруха. Жінка вирішила ділитися в такий спосіб своїми кулінарними талантами. Вона у сторіз, на своїй сторінці в Інстаграмі, почала демонструвати, що вміє власноруч готувати.

Нещодавно теледіва вирішила на грилі приготувати собі рибу. Процес та результат показала у сторіз, звісно не без звернення до…свекрухи.

Леся Нікітюк показала свої кулінарні таланти. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Готувала зірка рибу на плитці з американської солі. Вийшло дуже нестандартно, варто зазначити. Свій стіл доповнила Леся свіжим салатом та тепличними чорницями. На камеру зірка похвалилася, що страва у неї приготувалася дуже добре.

Схожі статті