Вродливі нащадки відомих радянських красунчиків: як виглядають онуки Миронова, Янковського та інших

Як виглядають прямі нащадки радянських серцеїдів?

Напевно, навіть через десятки років люди продовжать захоплюватися талантом і харизмою популярних радянських акторів. На жаль, більшість з цих геніїв уже покинули цей світ … Зате у багатьох з них залишилися нащадки, які, можливо, зможуть прийти їм на заміну.

Сьогодні ми пропонуємо вам подивитися на наймолодше покоління радянських знаменитостей – їх онуків. Хто з них вирішив піти по стопах дідусів і бабусь, а хто – вибрав зовсім інший шлях? Давайте дізнаємося.

Онук Олега Эфремова

Микита та Олег Эфремови.

Онука Олега Єфремова ви могли бачити у фільмі Кирила Серебренныкова “Літо”. Зараз Микиті 31 рік, він працює в театрі “Современник”, займається озвученням мультиплікаційних фільмів і іноді знімається в кіно.

Андрій Удалов, онук Миронова

Андрій Миронов та Андрій Удалов

Всі фанати в один голос твердять: Андрій Удалов виріс таким же красенем, як його зірковий дідусь. Тож не дивно, що хлопець вирішив присвятити своє життя кіно: Андрій закінчив Щукінське училище і влаштувався працювати в Театр ім. Вахтангова. Крім того, Удалов часто з’являється у фільмах. Найпопулярніші стрічки з його участю – “Врятувати Ленінград”, “Соловей-Розбійник” і “Годунов”.

Онук Олега Янковського

Олег та Іван Янковські

Онук Олега Янковського успішно закінчив ГІТІС і в 2013 році став актором “Студії театрального мистецтва”. Зараз Івану 29 років, а він уже встиг зіграти в десятках фільмів і театральних постановок.

Онук Микити Михалкова

Микита разо з онуком.

Як і інші представники зіркового сімейства, Баков брав участь в зйомках кіно. Хлопець з’явився на майданчику експериментального серіалу “Чуррос”, в якому виконав одну з провідних ролей. Незважаючи на наявність творчих здібностей, продовжувати сімейну традицію Михалкових хлопець не став, відмовившись пов’язувати життя з кіноіндустрією. Він пішов по стопах батька і вибрав для себе економічну спеціальність. Після закінчення школи Баков подав документи в Московський державний університет.

Схожі статті