Яна Рудковська влаштувала для дітей російського шоу-бізнесу модний показ і не забула покликати Кіркорова

Яна Рудковська як завжди не боїться гніву простого люду та влаштовує сумнівні заходи.

У честь п’ятнадцятиріччя дитячого бренда “Кенгуру” відомий російський продюсер Яна Рудковська та не менш відомий актор Сергій Філін влаштували модний дитячий показ у театрі “Школа сучасної п’єси”.

Світський захід для зіркових діток

Продюсерка вразила гостей неймовірною та елегантною чорною сукнею показавши білосніжні оголені плечі.

У показі приймали участь зіркові діти найяскравіших представників російського шоу-бізнесу.
Вечір відкрився виступом юних артистів балету: ця вистава була підготовлена для гостей Сергієм Філіним. А вже після, почався сам модний показ, який звісно відкрив маленький Гном Гномич (син Яни Рудьковської та фігуриста Євгена Плющенко), а потім послідували Алла-Вікторія та Мартін Кіркорови.

Сам Філіп Кіркоров в той день був відсутнім тому, що був задіяним в іншому проекті. А зіркових дітей супроводжувала подруга знаменитості. Також на модельному подіумі засвітилися діти Юлі Барановської, Марії Кожевнікової та Любові Успенської.

Реакція російського глядача

Такий захід дуже не сподобався російському глядачеві, який звісно вказав на те, що Яна Рудковська знову взялася “за елітні тусовки, які нікому не цікаві крім неї самої”. Варто зазначити, що позитивних коментарів під публікаціями присвяченими заходу дійсно було вкрай мало.

Скріншот коментарів.

Одні лаялися через кризу та недостойну поведіну зірок, інші скаржилися на те, що знаменитості безсоромно просувають своїх діток. Знайшлися й ті, хто підмітив, Лізи та Гаррі Галкіних там немає, бо в їхніх батьків немає стільки “амбіцій”.

Схожі статті