Наталія Могилевська публічно попрощалася зі старим добрим другом: помер відомий продюсер Олександр Сірий

Наталія Могилевська написала зворушиливе звернення до померлого продюсера.

Вчора ввечері народній артистці України Наталії Могилевській довелося сповістити своїх фанатів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм невтшну новину – померла близька їй людина. Вона розповіла підписникам про трагедію, яка нещодавно сталася – на 59-му році пішов з життя відомий український продюсер Олександр Сірий. Причина смерті – коронавірус.

Олександр Сірий

Олександр Сірий

Він є колишнім генеральним продюсером “Першого каналу” та директором Freedom Hall. Народився в 1962 році у Львові. Закінчив Львівську музичну школу ім. С. Крушельницької та Донецьку державну консерваторію ім. С. Прокоф’єва. Протягом багатьох років був режисером Міжнародного легкоатлетичного турніру “Zepter – Зірки жердини”. Він же організував такі шоу, як “Міс Європа” у 2006 році та бенефіс Анастасії Волочкової.

Був продюсером таких виконавців, як Do-ping, Алекса, Ассоль, Саша Дюма, Ігор Закус, Христина Коц-Готліб, Man Sound та інших. Він також очолював компанію ICMG, яка у 2007 році організувала виступ популярного джазового гітариста зі США Маркуса Міллера – лауреата премії Греммі.

Прощання Могилевської

“Мій друг, моя приголомшлива людина! Мені дуже шкода. Ми не договорили … Не можу повірити … Дякую за уроки і благословення. Спасибі за любов і сердечність. Як багато ти ще міг зробити для музики в нашій країні. Розумний, талановитий, сильний, яскравий, іронічна людина, а любити – так королеву і мільйон! Це велика втрата!”, – дописала фото Наталя Могилевська.

Схожі статті