Кумедна Ліза Галкіна підкорює мережу своїми пародіями: Алла Пугачова попросила доньку “показати” блогерів

Алла Пугачова не може нарадітися, адже Ліза - копія батька!

Зіркові діти – об’єкт пильної уваги суспільства і засобів масової інформації. Папарацці полюють за знімками малюків, запам’ятовуючи їх у всіх ракурсах: в компанії батьків-зірок на відпочинку або в супермаркеті, з нянями, бабусями і дідусями. Їх зовнішність, схожість-несхожість з батьками і мамами, гардероб, поведінка – публіку цікавить все. Не стали винятком і двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза та Гаррі.

Зазвичай різноманітними відео за участі Лізи та Гаррі Галкіних публіку радує саме Максим. Але цього разу до руля встала сама Примадонна. Як завжди, в неї все виходить краще за всіх.

Пародія від Лізи Галкіної

Не кожній дитині пощастило народитися не тільки в заможній родині, а ще й неймовірно освідченій та творчій. Гаррі та Ліза постійно демонструють свої успіхи на камеру, якими з гордістю хизуються й зіркові батьки. Так, вчора ввечері Алла Пугачова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відеоролик, в якому підштовхує біляву маленьку красуню спародіювати блогерів.

 

Дівчинка завзято береться до справи та підключає акторські таланти, які успадкувала від батька. Кумедність доньки розважає зіркову маму, яка відчуває гордість за рівень розвиненості свого чада.

Нагадуємо, що вперше про малюків Пугачова заговорила в грудні 2013 року на програмі “Нові російські сенсації”. Примадонна, засмучена галасом навколо питання сурогатного материнства, дала відсіч критикам. Вона натякнула, що такий вид материнства в Росії практикується не один десяток років, просто сім’ї (а серед них відомі в країні прізвища) не афішують, що народили таким способом.

Схожі статті