Експерт з читання облич вважає, що Філіп Кіркоров не говорить публіці правди: чи Стоцька – мати його дітей?

Більшість вважає, що Анастасія Стоцька - справжня мати дітей Філіпа. Експерт не згоден.

З моменту розлучення артиста з Аллою Пугачовою аудиторію артиста дуже турбує питання його особистого життя. Сам Кіркоров запевняв – одружитися він не поспішає, тому що тепер прекрасно себе почуває.
Публіці, втім, це не заважає приписувати Кіркорову романи: серед інших його пасій були нібито Анастасія Стоцька, Катя Гусєва і навіть Ольга Бузова. Сам артист також підігріває інтерес до себе, фліртуючи то з одногю, то з другою.

Мама Мартіна

Головне ж питання, яке цікавить всіх – хто є матір’ю дітей артиста. Приймаючи до уваги різницю у віці між Аллою-Вікторією та Мартіном очевидно, що мами в них різні. Експерт з брехні і мови жестів Ілля Аніщенко подивився деякі інтерв’ю Кіркорова на тему особистого життя і виніс свій вердикт – артист не відчуває себе досить впевнено, коли мова заходить про сімейне благополуччя.

Філіп з дітьми та похресницею.

“Філіп каже про те, що його діти не обділені материнською любов’ю, і вони живуть великою щасливою родиною – це явна брехня. Він видихає, підтискає губи, ковтає слину – незадоволений, що його запитують. Замість “так” відповідає “звичайно, знають”, тобто не дає прямої відповіді, навмисне приховує інформацію і пускається в філософію. На питання “У них повна сім’я?” гість опускає очі, чіпає диван – має неприємні відчуття. Але найбільший дисонанс відбувається на фразі: “У нас повна, гарна, щаслива сім’я”. Філіп сильно переживає, опускає голову, а потім відхиляє її назад (біжить від своїх слів), на обличчі смуток і печаль. У цьому моменті він бреше”, – наводить слова експерта “Комсомольська правда”.

У більш пізньому інтерв’ю для Кудрявцевої Кіркоров був більш відвертий, вважає профайлер.

“Кіркоров каже, що діти не знайомі з мамою – це правда. А на запитання ведучої “Чи не боїшся, що ця жінка коли-небудь заговорить?” Філіп демонструє явний переляк. Хоч і заперечує, але він реально боїться: у нього розширюються очі, відкривається рот, знижується гучність голосу. Одне можна сказати точно: мати його дітей – не Анастасія Стоцька. В її інтерв’ю при відповіді на цей пікантний питання не відчувається абсолютно ніякого хвилювання”, – зазначив він.

Схожі статті