Categories Шоу-бізнес

(Фото) Найбагатша співачка Камалія вперше показала свою моложаву маму: жінка вражає пишною красою

Камалія досягла висот не лише у творчості. Жінка проявила себе, як гарна мати та дружина. Нумо подивимося на найріднішу людину співачки, яка виховала її такою.

Героїня цього матеріалу – співачка Камалія. Попри свій статус “найбагатшої артистки”, жінка зуміла зберегти добре серце та попри всі стереотипи показувати своєю поведінкою гарний приклад.

Співачка Камалія. Фото взято на просторах мережі. 

В артистки є своя велика родина: чоловік, з яким вона живе майже половину свого життя та дві доньки. До речі, сімейство Камалії нещодавно отримало нагороду.

Камалія з родиною отримала премію “Родина року”. Фото взято на сторінці організаторів події у фейсбуці.

“Родина року” – таку премію отримали близькі артистки. Нагороду присуджують сім’ям, які своїм прикладом несуть у суспільство традиційні цінності.

Втім, давайте дізнаємося, хто зумів виховати саму Камалію та подивимося, як виглядає її найрідніша людина – мама.

Відомо, що Наталія Шмаренкова (таке справжнє ім’я артистки) народилася в родині льотчика-штурмана та працівниці їдальні училища у Чернігові. Маму співачки звати Інна і вона відсвяткувала нещодавно свій День народження.

Скільки років виповнилося їй, жінка та її донька кокетливо приховують.

Камалія дуже ніжно привітала свою маму на сторінці в Інстаграмі.

Камалія привітала свою маму з Днем народження. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Жінки схожі, мов дві краплі води. Співачка побажала мамі, звісно здоров’я, а що найцікавіше – зустріти супутника та друга.

До речі, саме мама допомогла Камалії стати на творчий шлях. Вона до 2008 року була продюсеркою майбутньої зірки естради. Втім, згодом змінила рід діяльності.

Share