Як виглядає старша донька Віри Брежнєвої, яка народилася за часів, коли співачка була нікому не відома

У її віці мати ходила з великими окулярами та короткою зачіскою, але вона має усе, щоб виглядати вишукано та елегантно.

Старша донька Віри Брежнєвої Софія Кіперман народилася ще за часів, коли її мати була нікому не відома, а саме – на початку нульових. Віра народила дівчинку у цивільному шлюбі з українським політиком Войченко, з яким згодом дуже швидко розлучилася через матеріальні негаразди. До речі, чоловік досі запевняє, до це він створив Віру, яку ми всі побачили на телеекранах.

Прізвище Софії

Однак, прізвище Софія успадкувала від свого вітчима, який люб’язно ним поділився з чарівною пачеркою. У 2009 році Віра Брежнєва вийшла заміж за бізнесмена з вищевказаним прізвищем та народила від нього другу доньку Сару.

Шлюб тривав недовго, більш того був затьмарений бурхливим та скандальним романом з Костянтином Меладзе. Через 3 роки спокуслива білявка пішла від другого чоловіка та одразу ж впала в обійми відомого продюсера та композитора.

Як зараз виглядає молода дівчина?

Нещодавно Софії Кіперман виповнилося 20 років. Зіркова мати ніжно привітала її на особистій сторінці в соціальній мережі та публікувала останні світлини іменинниці-красуні.
Відомо, що Софія займається акторською діяльністю та пробує себе у якості моделі.

Вона постійно подорожує між Москвою, Нью-Йорком, Лос-Анджелесом, Парижем та Лондоном. Дівчина навіть поскаржилася на такий спосіб життя. Також російська зірка встигла засвітитися в культовому вампірськиму серіалі “Щоденники вампіра”. Молоду акторку та модель постійно порівнюють з американського супер моделлю Джіджі Хадід, і звісно ж не обходиться без порівнянь з молодою мамою, яка не могла похизуватися такими зовнішніми даними у тому ж віці, що її донька.

Схожі статті