Олег Винник безсоромно обхопив руками талію чарівної білявки, яка підозріло схожа на Квітку Таюне

Дружина Олега Винника - найбільш таємнича персона українського шоу-бізнесу. Хто вона та чи має якесь відношення до цього Таїсія Сватко?

Родина Олега Винника — тема не для преси. Хоча вона обожнює порпатися у справах головного вовка країни. Адже, як то кажуть, заборонений плід – найбільш бажаний.

Олег Винник та білява спокусниця з каре

Нещодавно на офіційній сторінці шоу “Маска” в соціальній мережі Instagram з’явилося цікаве відео – телевізійна реклама проекту. У ньому присутні кадри з багатьох різних випусків гіпершоу та зібрані цікаві моменти.

Так, одним з них є “паровозик” із зіркових суддів. У якийсь момент Олег ніжно кладе свої руки на стегна привабливою білявки, яка стоїть перед ним та не відводить від неї очей. Усе добре, та біда в тому, що обличчя жінки майже не розглядіти. Більш того, видно, що це не Оля Полякова.

Якщо приглядітися, то навіть можна побачити неймовірну схожість жінки з Таїсією Сватко. Але скоріш за все, це була Настя Каменських, яка в черговий раз одягла перуку.

Кадр з підозрілою білявкою.

Нагадуємо, що Олег Вінник та Квітка Таюне вважаються таємними чоловіком та дружиною. У те, що співак є холостяком аудиторія не вірить, адже вік Олега практично не дозволяє йому продовжувати  життя парубка. І хоча особисте  співака надійно приховане від сторонніх очей, шанувальники вже встигли одружити артиста та бек-вокалістку.

Варто додати, що уважні фанати навіть знайшли спадкоємця Олега, який нині живе в Німеччині. Хлопчика звуть Юліан, прізвище звісно співпадає з прізвищем знаменитості, а на старих акаунтах Таюне присутні фото з маленьким хлопчиком схожим на нього. Таким чином, у фан-базі артиста майже не залишилося людей, які вірять у його самотність.

Схожі статті