Мама найбагатшої співачки України Камалії розповіла про стосунки доньки зі знахабнілим альфонсом

Камалія та Моххамад Захур - зразок сімейної ідилії. Але до зустрічі зі своєю долею, співачці довелося пережити роман з справжнім альфонсом.

Серед архівних інтерв’ю зірок та їхніх близьких можна знайти просто скарби. Як, наприклад, в одному з проектів телеканалу “1+1” “Дуся” мама Камалії  розповіла деякі неприємні деталі особистого життя співачки до зустрічі з пакистанським мільйонером Мухамадом Захуром, якими зараз поділитисявона просто не наважилася б.

Кадри з інтерв’ю.

У Камалії були стосунки з альфонсом

Коли журналістка спитала про стосунки співачка з пакистанським бізнесменом, жінка проговорилася про чоловіка, який використав зірку:

“Камалія не прагнула отримати багатого чоловіка. Вона говорила: “Я сама всього досягнy”. Вона цінує в чоловіках душу, любов. Її оточували багато заможних чоловіків, які намагалися залицятися до неї. Я не буду називати імен, але це імена першої величини Росії і України. Першої величини! Але вона нікого з них до себе не підпускала. У неї був хлопець до Захура. Вона закохалася в чоловіка, який був простим юристом, красивим, але я бачила в ньому один негатив. У нього був звірячий погляд, він був закритим. Це потім я почала копати і багато про нього розкопала. Дочка купувала йому костюми, тому що він хотів “Армані”. Він виявився просто …”, – не закінчила жінка.

Журналістка спитала, чи альфонса мала на увазі мати зірки.

“Так, справжнісіньким. Він не цінував нічого. Вона побачила його з іншою дівчиною. У Камалії була істерика, потім депресія три місяці. Дочка витратила на нього три роки. Ми могли виїхати працювати в іншу країну. Їй пропонували співати в Японії, Німеччині, Лівані. Ми не поїхали, бо вона любила цю людину, і всі їй були байдужі. Коли вона побачила зраду, то не могла співати три місяці. Одного разу я розповіла про цю ситуацію дуже впливовій людині, одному другу нашої сім’ї. Він нас запросив до себе і, втішаючи, сказав, що бере Камалію під своє заступництво, відтепер ніхто не посміє її образити”, – закінчила думку жінка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.