Які насправді стосунки у Дзідзьо з дружиною Ярославою Хомою: чутки про роман з Цибульською вплинули на шлюб

Веселун Дзідзьо на сцені не лишає байдужим нікого. Його яскравий образ знають і люблять багато українців. Втім, в особистому житті у нього - справжня драма.

Дзідзьо – один з найбільш популярних артистів сучасності. Чоловік зрозумів, що пародії на поп-музику та яскравий епатажний образ зроблять його унікальним артистом на сцені. Дійсно, на українській естраді не дуже багато таких знаменитостей.

Мати Дзідзьо серйозно впливає на шлюб відомого виконавця.
Співак Дзідзьо. Фото взято на просторах мережі.

Так, на сцені він дозволяє собі співати суржиком, блазнювати та інколи навіть непристойно жартувати, а у реальному житті – це талановитий співак, який починав свій творчий шлях разом з дружиною.

Дружина Дзідзьо пояснила, за що та чому не може пробачити чоловіка.
Дружина Дзідзьо Ярослава Хома. Фото взято на просторах мережі.

Жінка зараз також починає розвивати свою сольну кар’єру. Багато років вона була у тіні відомого чоловіка. Ярослава, у зв’язку з виходом своїх треків почала ділитися з журналістами подробицями свого життя. Так, публіка дізналася, що у співачки Славії та Дзідзьо далеко все не так гарно у стосунках.

Дзідзьо та його дружина
Дзідзьо та його дружина. Фото взято на просторах мережі.
Ярослава розповіла про стосунки з чоловіком. Скріншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

Так, у програмі “Зірковий шлях” співачка розповіла про те, що у неї з коханим траплялися негаразди. Чоловік не раз уходив на нічні медитації та полишав її одну. В останній публікації в Інстаграмі, Славія вирішила поділитися роздумами щодо терпіння різного роду деструктивної поведінки.

“З віком я зрозуміла, що наш західноукраїнський менталітет, де дівчаток змалку вчать терпіти, мовчати, догоджати своєму чоловікові, до щасливого життя не має ніякого відношення”, – розповіла артистка.

Втім терпець поведінки чоловіка увірвався їй давно, ще коли у мережі ходили чутки про роман Дзідзя з Олею Цибульською.

Зі слів Славії, стосунків не було насправді. Цибульська просто зрозуміла, що ця тема цікава публіці і заради піару підтримувала чутки.

Співачка Славія на інтерв’ю у Ганни Оліцької розповіла деталі роману Дзідзьо з Цибульською. Скріншот взято з кадру передачі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.