Як Алла Мазур повідомила сину про свій рак: хлопчик намагався уникнути розмови, але від хвороби не втечеш

У таких випадках розмова з дітьми чи не найстрашніше.

Минулого року шанувальники  ведучої Алли Мазур були неприємно вражені страшною звісткою – жінка боролася з раком молочної залози. І якщо це було важко для фанатів тележурналістки, можна тільки уявити, як страшно було самій Аллі та її сину.

Жахливе повідомлення сину

У зірки плюсів є 13-річний син Артем. Хлопчик дуже позитивний та має безліч захоплень.
Алла зізнається, що довго відтягувала неприємно розмову про стан свого здоров’я з хлопчиком і відтягувала її до останнього. Більш того, Артем також зробив усе, аби новина не зачепила його серця і дав зрозуміти матері, що боїться її почути.

Алла Мазур разом з сином

“Я у нього запитала:” Чи чув ти про таку хворобу? “. Він схитрував, як виявилося. Він сказав, що ні. Коли я йому розповіла, що це така тривала хвороба, вона довго лікується, тому люди її бояться, але у нас все буде добре. Він у мене запитав: “Ти помреш?”. Кажу: “Ні. Я тобі пояснила, буде тривалий процес лікування, але я обов’язково видужаю “, – розповіла телеведуча.

Важко уявити, що тоді на серці було в білокурого Артема. Аллі боротьба також далася непросто. Жінка боялася не тільки небажаного фіналу, але й змін, які зачеплять її фізичний стан та життя в цілому. Та згодом, за словами  самої телеведучої, вона побачила себе у дзеркалі з новою зачіскою і вирішила, що так їй також подобається.

Зараз жінку часто можна побачити в ефірі з перукою, але ультракоротка срібляста зачіска також досить часто з’являється в студії ТСН. Жінка тепер є символом боротьби з раком молочної залози і в Україні і гордо розповідає про досвід, який їй довелося пережити.

Схожі статті