Дмитро Монатік вперше показав своїх дітей та зняв зворушливе відео разом з ними: замилував малечою мережу

Дмитро Монатік - видатний український артист, який заслужив увагу не самопіаром, а власною творчістю. Проте, зараз він вперше показав своїх дітей.

Дмитро Монатік – видатний український співак. Артист завжди був у когорті тих знаменитостей, які ніколи не акцентували уваги журналістів та прихильників на власних сімейних стосунках, а ще артист не показував ніколи своїх дітей.

Непростий шлях Діми Монатіка до мрії та слави
Непростий шлях Діми Монатіка до мрії та слави змусив його не думати про особисте. Фото артиста взято на просторах мережі.

Прихильники давно знали, що у Дмитра є двоє синів та щасливий шлюб. Артист не раз показував, якою красунею у нього є дружина. Найяскравіші знимки чоловік продемонстрував з цьогорічного відпочинку.

Звати дружину співака – Ірина. Свою другу половинку артист називає головною натхненницею. І не дарма! Коли Дмитро переїхав з Луцька до столиці, Ірина була поруч, як і всі інші роки становлення чоловіка у шоу-бізнесі.

Монатік
Дмитро Монатік. Фото взято на просторах мережі.

Виявляється, що Ірина ще й один з менеджерів творчого проекту артиста! Проте, головне за що вдячний співак коханій – це, звісно, його дітлахи.

Синів Дмитра Монатіка звати Даня та Платон. Артист не приховував, що має дітлахів, втім намагався не демонструвати їх обличчя, але й робив гарні художні кадри з хлопчиками.

На честь свого 35-річного ювілею, артист створив ексклюзивний документальний фільм, куди й і увійшли кадри з синочками.

Діти Дмитра Монатіка. Скріншот взято з кадру телефільму “Ресницы безопасности”
Діти Дмитра Монатіка. Скріншот взято з кадру телефільму “Ресницы безопасности”

Трейлером поділився співак на своєму ютуб-каналі. Своє відео він вважає дуже теплим та ностальгійним.

 

Схожі статті