(Фото) Знайшовся брат теледіви Лілії Таран: чоловік став вченим та професійно вивчає історію. Всі подробиці

Лідія Таран - популярна українська телеведуча, яка завжди несе позитив та креатив своєму глядачеві. Дізнайтеся, з ким виросла ця надзвичайна зірка.

Лідія Таран – симпатична білявка, яка вже не один рік інформує, розважає та звеселяє українців. Жінка добилася справжніх кар’єрних висот. Втім, якщо про її творчість ми знаємо в цілому все, то цікаво б було побачити, з ким ця неймовірна теледіва виросла разом.

Героєм сьогоднішнього матеріалу став брат Лідії.

Лідія Таран
Лідія Таран. Фото взято на просторах мережі. 

У 2019 році у мережу потрапили світлини зі святкування Дня народження телезірки. Лідія наважилася показати свою родину, близьких, з якими провела своє дитинство.

Лідія Таран показала свою родину. Брат – крайній зліва. Фото взято на просторах мережі.

Інтелігентний чоловік у костюмі зліва – це рідний брат Лідії Таран. Сама ж зірка позує у футболці, яку подарував він їй.

Лідія похизувалася презентом свого брата. Фото взято на просторах мережі.

Редакція “Сенсації” вирішила дізнатися, ким же працює та як живе брат Лідії Таран.

Звати чоловіка – Макар. Він поліглот та історик. Працює у престижному столичному ВНЗ: Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Поки що він доцент та кандидат історичних наук.

Рідний брат Лідії Таран – науковець. Скріншот взято з сайту університету.

Спеціалізується на проблемах історії та міжнародних відносин країн Північно-Східної Азії. Завдяки своїм здібностям, проходив стажування на Тайвані та в США. В університеті він читає лекції для студентів за темою Нової та новітньої історії Азії та Африки.

Зазвичай потокова лекція може нараховувати понад 100 молодих істориків. Вихованці дуже шанують іменитого викладача.

Схожі статті