Тиха зіркова дружба, яка триває роками: Соломія Вітвіцька хрестила сина Тарабарової та бігала на її концерти

Є гучні зіркові дружби, а є тихі. Як наприклад, у Соломії та Світлани.

У житті багатьох знаменитостей велику частину вільного часу займає дружба. Здавалося б у такому місці, як шоу-бізнес, цьому явищу взагалі не місце, адже там вирує шалена конкуренція, жага грошей та наживи. Так, в глянця та жовтій пресі постійно з’являються нові статті, в яких розповідається, як одна зірка вкрала гроші в іншої ніби взявши в борг. Ще частіше, можна знайти статті про романи на стороні та роль друзів у цьому. Нічого приємного і нічим не відрізняється від реального життя, поза камерами.

Деякі зірки напевно знають, що ніколи не допустять такого, що їхні діти підуть по їхнім стопам та пов’яжуть своє життя з екраном телевізора, адже знають, як там все відбувається. Іноді шалені плітки про деяких знаменитостей, які здавалися фантазією неадекватних хейтерів виявляються правдою.

Соломія Вітвіцька та Світлана Тарабарова

Соломія та Світлана

Соломія, як справжня подруга дуже часто навідувалася на концерти Світлани Тарабарової, а згодом стала хрещеною мамою її первістка Івана, який народився у шлюбі з Бондарем. Якщо в Соломії дуже багато друзів, Світлана не одноразово розповідала, що страждає через те, що не може знайти гідних товаришів.

Співачка будучи дуже світлою людиною, певно не могла відрізнити поганих від хороших, як це досить часто стається з добрими та співчутливими людьми. Навіть її участь у фабриці зірок та подальша кар’єра у дівочому Гуті

Навіть її участь у фабриці зірок та подальша кар’єра у дівочому гурті принесла їй масу проблем та звинувачень.

Тепер же зірка плюсів та руда бестія є не тільки подругами, але й кумами!

Схожі статті