|
01.04.2021 20:32

Як живе зараз Савік Шустер: все, що відомо про дружину та дітей журналіста — біографія, фото, цікаві факти

Всі прихильники політичних ток-шоу добре пам'ятають легендарну передачу "Свобода з Савіком Шустером". Дізнайтеся, як зараз живе ведучий.

Савік Шустер – популярний український журналіст та поліглот. Він народився у Литві, у родині спортсмена. Втім, обрав спочатку для себе медичну кар’єру. У 19 років, на другому курсі медичного інституту, Савік емігрував і потрапив до Канади. Має навіть зараз канадське громадянство.

Журналіст Савік Шустер у наші дні. Фото взято на просторах мережі.

Втім журналістикою почав займатися з початком Афганської війни. Висвітлював події та життя мешканців постраждалого краю 10 років.

З травня 2005 року Савік, за рекомендацією Бориса Немцова і на запрошення власника телеканалу ICTV Віктора Пінчука відкриває на цьому каналі програму “Свобода слова”, з часом вона стає популярною. 2005 року програма отримала премію “Телетріумф”. Ця передача мала безліч глядачів, адже тільки у студії Савіка Шустера могли зустрітися кандидати у президенти та запеклі опоненти.

Журналіст зберіг таку традицію і до нині.

Свобода слова Савіка Шустера. Фото взято на просторах мережі.

Після Революції Гідності чоловік перейшов на “5 канал”. Савік Шустер і зараз займається авторською передачею та публіцистикою.

Що відомо про родину Савіка Шустера?

Журналіст був одруженим. Його першою дружиною стала Ольга Невська, яка займалася телевиробництвом. Крім цього, жінка пробувала себе у якості сценариста, режисера.

Ольга Невська та Савік Шустер. Фото взято на просторах мережі.

Розлучилося подружжя у 2012 році, втім цей шлюб був неофіційним. Також відомо, що у журналіста є двоє дітей: донька та син, які народилася від першої дружини італійки-лікаря Джанни.