“Били” своїх дружин. Кого в шоу-бізнесі звинуватили у негідній поведінці у шлюбі: Узелков, Серьога та інші

Репутація цих чоловіків назавжди заплямована фізичне насиллям.

В`ячеслав Узелков та Марина Боржемська

В`ячеслав Узелков та Марина Боржемська

Тренер шоу “Зважені та щасливі” на СТБ Марина Боржемська розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніный, як руйнувалися її відносини з українським боксером В’ячеславом Узелковим і зізналася, спортсмен її неодноразово бив.

“Ми боїмося визнати, що насилля не тільки в рукоприкладстві. У жінок сформовано неправильне ставлення до цього. Що якщо побив, значить треба приймати рішення і щось з цим робити. Кожна з нас відчуває насильство чоловіка в домі. Це полягає в тому, що в тебе немає свободи”, – заявила в “Іспиті” колишня дружина Узєлкова.

Сергій Пархоменко та Поліна Ололо

Поліна Ололо

Популярний реп-виконавець Серьога і танцівниця екзотичної зовнішності Поліна Ололо були прекрасною парою. Однак навіть двоє дітей, що народилися в цивільному шлюбі пари, не втримали їх разом. Причиною тому, як каже Поліна, є зради і насилля з боку Серьоги.

“Це просто така людина. Він повинен, вибачте, мати все, що рухається, – відверто розповіла дівчина в інтерв’ю журналітці Нового каналу Ганні Олицькій для її YouTube-каналу. – Йому не важливі почуття. У нього якийсь тваринний інстинкт. Я бачила листування з дівчатами, – каже вона. – Історії, що він зі мною не живе, що спимо в різних кімнатах, і нас пов’язують тільки діти. Але він все заперечував. І я вірила”

Сестра репера підтвердила слова Поліни стосвно агресії Сергія.

Олег Кензов та Наталія Ярмоленко

Наталія Ярмоленко, відома як DJ Madonna, розповіла, що в шлюбі з Олегом Кензовим піддавалася домашньому насильству з його боку:

“Я не встигла добігти до сходів, щоб спуститься, він затягнув мене в ліфт і почав бити. Він мене бив так, що я впісялася. Забрав у мене гаманець, щоб я нікуди не пішла”

Втім, Ярмоленко зателефонувала подрузі, яка придбала їй квиток на поїзд і так вона доїхала до Києва. Коли Кензов повернувся додому, вона знову його пробачила. Подібних ситуацій, за описами Ярмоленко, було багато:

“Я не уявляла, як я можу жити без нього. Це вже була залежність. Я соромилася комусь розповісти. Я розповідала тільки його мамі. Вона завжди звинувачувала мене, що я його провокую і що він п’є через мене”

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.