Як виглядало таємне весілля Тіни Кароль та Євгена Огіра: поп-діва влаштувала свято за шалені гроші

Тіна Кароль - зіркова білявка, яка попри найбільшу трагедію у житті не опустила рук та продовжила займатися улюбленою справою. Згадаємо сьогодні її весілля.

Історія Тіни Кароль та Євгена Огіра – дивовижна. Вони починали, як два амбітних діячів у сфері музики. Вона – молода співачка, яка полишила недобросовісного продюсера і хотіла добиватися талантом висот, а він – талановитий знавець шоу-бізнесу, який повірив у білявку.

Втім, далеко не робочі стосунки почали пов’язувати згодом цю пару.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

Весілля пари сталося у січні 2008 року. Пара побралася таємно та одразу відправилася на Мальдіви. Втім, вже у червні того ж року, закохані вирішили обвінчатися та відгуляти справжнє свято. Під час церемонії стався казус. Від свічки, що тримала Тіна – загорілася фата. Втім, це одразу помітили та до інциденту не дійшло.

Вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіра. Фото взято на просторах мережі. 

Після церемонії всі відправилися у столичний заклад на Печерську. Leo Club – у цьому закладі святкувала поп-діва свій новий статус дружини.

Ось так виглядає ресторан, де святкували весілля Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято з сайту закладу.

За 50 метрів до ресторану вже була охорона: сторонніх на цьому святі не чекали. На свято запросили 150 осіб. У 2008 році подібна вечірка могла обійтися у 200-300 доларів з персони. Що ж, за попередніми підрахунками, свято обійшлося щонайменше у 30-45 тисяч доларів.

А ось, унікальні кадри з найщасливішого дня Тіни Кароль:

Тіна Кароль. Фото з вінчання. Світлину взято на просторах мережі.
Тіна Кароль. Фото з вінчання. Світлину взято на просторах мережі.

Схожі статті