Вагітну Настю Каменських вітають з майбутнім поповненням в родині: татусь-Потап втратив голову від щастя

Нарешті мрія шанувальників збудеться і Настя народить первістка!

Тільки-но прогриміло весілля Насті Каменських та Потапа по мережі одразу ж поповзли чутки про те, що Настя вагітна. Не дивно, адже навіть у зірок трапляються шлюби через цікаве положення нареченої. Та у випадку з відомим дуетом, це виявилося цілковитою нісенітницею.

Не перше і не друге

Згодом виявилося, що настільки популярне весілля в мережі було ннюе першим а зіркової пари. І не другим. За словами Потапа, вони одружилися в Лас-Вегасі, а згодом побралися і в Києві, але також таємно. Цього дня шанувальником творчості продюсера та талановитої співачки довелося чекати 15 років. Якщо їм доведеться стільки років чекати на вагітність Насті, то це буде катастрофою. Саме тому кожна фото артистки супроводжується здогадками про вагітність в коментарях. Олії вогонь підливає той факт, що фігура співачки постійно трансформується і важко визначити: чи то вона набрала вагу, чи то родина чекає на поповнення.

Фото, яке почало збирати привітання

Нещодавно Настя Каменських опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яка була зроблено в Домінікані.

Зірка постала у відкритому топі та коротенькій спідниці, які невдало підкреслили животик жінки.

Чи то підписники змінили тактику, чи то в цей раз дійсно усе, як то говориться, на лице.

Фанати одразу запідозрили артистку у тому, що вона знаходиться в цікавому стані. Якщо раніше співачку питали про радісну новину, то в цей раз усі були настільки впевнені у вагітності співачки, що одразу почали сипати привітаннями.

Однак, варто зазначити, що фасон спідниці, яку обрала Настя, має неприємну здатність створювати животик.

Схожі статті