Колишня наречена Віталія Козловського спростувала звинувачення у зрадах та розповіла свою версію стосунків

Раміні Есхакзай довелося вислухати про себе безліч неприємних речей і вона вирішила взяти реванш.

Їхнє розставання сталося наче грім серед ясного неба. Віталій Козловський і Раміна Есхакзай здавалися міцною та гармонійною парою. Та як би не так. Після звістки про те, що зірки скоро поберуться, вийшла в світ скандальна новина — Раміна покинула нареченого майже біля вівтаря.

Інтерв’ю Раміни Есхакзай

Нещодавно зірка журналістики завітала на інтерв’ю до програми “Зірковий шлях” і розповіла усю правду про зруйнований роман та майбутній шлюб з Віталієм Козловським.

Спочатку знаменитості домовилися не розповідати особистих деталей про невдалий роман. За словами зірки Ютубу, вона передумала після того, як побачила що Козловський не дотримався слова та почав “рубити правду-матку”.

Скандал на скандалі

Віталій звинувачував Раміну у тому, що вона знаходилася паралельно у двох стосунках одночасно: з ним і з чоловіком з Москви. Жінка зізналася, що збрехала Віталію через те, що він тоді зізнався у зраді. Справа в тому, що співак знаходився у стосунках зі своїм концертним директором і запропонував одружитися дівчині тільки для того, щоб викликати ревнощі в іншої. Раміна була розбита звісткою і збрехала, щоб зробити боляче артистові. Згодом їй це аговкнулася, адже не тільки Віталій розповідав журналістам про цей випадок, але і його батько.

Варто зазначити, що не дивлячись на увесь бруд, який полився після їхнього розставання, дівчина вдячна співакові за той шлях, який їй довелося пройти та за результати, яких дісталася. Хто ж з них говорить правду — відомо одному тільки Господу та їм самим.

Схожі статті