Дар’я Астаф’єва розсекретила суму гонорару, який вона отримує за одну зйомку: робота вартістю квартири

Подібні гонорари - мрія навіть для голлівудських акторок!

В інтерв’ю програмі “Ранок у великому” місті на каналі “ICTV” зірка “PlayBoy” відповіла на 33 запитання української красуні Олександри Кучеренко.

Найбільший гонорар, який отримувала зірка

Вперше співачка та модель знялася оголеною у 17 років, а найбільший гонорар, який вона отримала за фотосесію, становить 30 тис. доларів. Завдяки цій роботі Даша змогла придбати собі квартиру. Варто зазначити, що про красу тіла фотомоделі ходили бувкально легенди. Також зірка зізналася, що коли була учасницею гурту “NikitA”, її хотіли викупити у продюсера за 2,5 млн. доларів. Також Астаф’єва зазначила, що якби вона не пішла від продюсера Юрія Нікітіна, то не була б такою щасливою, як зараз.

Даша Астаф`єва

Думки Даші

У менталітеті українців Дашу дратує те, що вони не можуть радіти за досягнення своїх співвітчизників. Даша зізналася, що найбільший комплекс, який їй вже вдалося подолати, – це неприйняття вікових змін. Співачка не вважає себе зіркою, а також її дратує, коли журналісти ставлять запитання на тему особистого життя. Також Даша Астаф’єва розповіла про день, який вона ніколи не забуде.

“Ніколи не забуду 4 березня 2021 року, оскільки мене могло більше не бути. Я потрапила у лікарню, мене забрала швидка. Я дуже безвідповідально ставилася до свого здоров’я і зробила велику помилку”, – зізналася Даша.

Українська акторка Даша Астаф’єва поділилася секретами внутрішньої гармонії та розповіла, як навчитися любити себе. Зірка зазначила, що завдяки любові до себе можна зробити світ кращим. Вона радить починати з малого, частіше залишатися наодинці з собою, більше подорожувати та вчитися новому.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.