Олена Степаненко буде судитися з Євгеном Петросяном за з’їдені харчі: зірка налаштована забрати гроші

Олена Степаненко та Євген Петросян - два гумористи, які багато років пліч-о-пліч жили разом. Втім, навіть їх союз розпався.

Розлучення Олени Степаненко та Євгена Петросяна стало новиною, яка ошелешила багатьох. Гумористи прожили у шлюбі 33 роки і у 2018 році підписали документи та офіційно перестали бути парою.

Євген Петросян та Олена Степаненко. Фото взято на просторах мережі.

Їх вважали ледь не ідеальним подружжям: спільно працювали дуетом, розвивали кар’єру та уникали скандальних історій і самопіару. Втім, стосункам настав кінець. На розлучення подала Олена. Цікаво, що робочі стосунки також закінчилися вслід за романтичними.

Євген Петросян дуже шкодував потім, що не вдалося зберегти сценічний дует, яким виступала пара багато років.

У мережі ходили чутки, що гумористи розлучитися через подружню зраду чоловіка. Після розірвання шлюбу Петросян знайшов своє кохання разом з молодою Тетяною Брухуновою. Відомо, що жінка народила вже сина своєму обранцю.

Євген Петросян з молодою дружиною Тетяною. Фото взято на просторах мережі.

Втім, сам комік заявляв, що причин для розлучення в них зі Степаненко було багато. Більше того, за його словами романтичні стосунки припинилися за 7 років до офіційного рішення.

Тепер Олена Степаненко вирішила судом повернути собі кошти, які разом з Євгеном вони нажили у шлюбі. Втім, не просто гроші, а ті, які Петросян витрачав на своє харчування під час відряджень. Про це повідомило видавництво “СтарХіт

Євген Петросян. Фото взято на просторах мережі.

Адвокат Євгена Петросяна, Сергій Жорін, заявив, що Олена вимагає повернення грошей за період 2016-2017 років. Загальну суму дуже важко вже підрахувати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.