Костянтин Меладзе, Лоліта, Наталія Водянова та інші зірки, які взяли мужність виховати своїх дітей з аутизмом

Їх називають "особливі діти". Втім, для люблячих батьків діти з аутистичним спектром розладу лишаються звичайними коханими синами та доньками.

Тема цього матеріалу – досить непроста. Аутистичний спектр розладу досі вивчаються лікарями різного профілю, але є і позитивні зрушення: суспільство привчають до думки, що люди, які страждають від захворювання можуть стати повноцінними членами суспільства. Знаменитості своїм прикладом показують, що навіть такий розлад – не вирок. Ми познайомимо вас з зірками, які мають справді велике серце і гідні цінності.

Костянтин Меладзе

У відомого музичного продюсера народився у 2005 році син, якому лікарі поставили діагноз РАС (розлади аутистичного спектра). Втім, родина не опустила руки і єдине, що радить всім, хто зіштовхується з проблемою – скоріше звертатися до лікаря, адже рання діагностика допомагає швидше адаптуватися.

Костянтин Меладзе з сином.

Лоліта Мілявська

Донька Єва – справжня відрада жінки. У дівчинки нестандартна врода і ходили чутки, що вона має РАС. Втім, співачка спростувала все це, запевнивши, що її донька здорова.

Лоліта Мілявська з донькою.

Наталія Водянова

Російська модель має сина, у якого діагностували розлад. Втім, жінка запевняє, що для неї це нічого не значить і вона сприймає дитину такою, як вона є.

Наталія Водянова з сином.

Сільвестр Сталлоне

Зірка бойовиків має сина Серджіо. Хлопець – інтроверт, але любить малювати, в основному абстрактні картини, і володіє феноменальною пам’яттю. Батько його знає про проблему та навіть співпрацює заради сина з правозахисними організаціями, які займаються проблемою.

Сільвестр Сталлоне з сином.

Дженні Маккарті

Ця заокеанська акторка також зіштовхнулася з проблемою РАС. Втім попри це вона обожнює свого сина і докладає зусиль до його розвитку. Хлопець потроху почав соціалізуватися.

Дженні Маккарті і її син Еван.

 

 

Схожі статті